2017 Billiga Dunjackor Herr Moncler Rea

Posted by admin 02/11/2017 0 Comment(s)

 

Billiga Dunjackor Herr Moncler är ett magiskt vapen på vintern, men många människor vet inte hur man väljer jacka! Faktum är att så länge valet i dunjackan är bra, tunn och snygg. Xiaobian idag för att ge dig nästa 2017 dunjacka, intresserad av mmm att hålla jämna steg med mina fotspår.

 

Moncler Jacka är ett magiskt vapen på vintern, men många människor vet inte hur man väljer jacka! Faktum är att så länge valet i dunjackan är bra, tunn och snygg. Idag ger Xiaobian dig nästa 2017 nya dunjacka, intresserad mmm fortsätt med min fotspår ~ dunjacka först för det kalla livet och personalen hade på sig, så värmen i den första moderna naturen också Storskaligt minskat är följande diagram "på hur man förstör ett jacket-jacket temperament".

 

Supermodel KKs kropp borde vara oklanderlig, men valde en non-fit lös dunjacka så att hela personen ser lite "tom" Dessutom, och kroppen är inte lika med Moncler Jacka Herr 2017 dunjackan, kommer isoleringsfunktionen att minska kraftigt. Sätt på den här dunjackan, den nationella gudinnan Tang Wei blev omedelbart en "förbipasserande", men inte heller en väldigt modern stil. Det finns ingen stjärna i den här gatan för att hitta sin egen skugga, i själva verket dunjacka för att förstöra temperamentet och inte för att du är stjärnan kommer att vara "net öppen sida".

Moncler både modekänsla och teknikstyrkor, användningen av stark färgkollision. Furpälskraven följt av en mängd olika färger, för att formen ska lägga lite vild och sexig. Speciellt designern i profilen och tillbehörsdesignenhet, valet av mer mjuk dunjacka tygfärg, under vilken den ljusa färgen på utsmyckningen ganska lite sportstil, äkta slitage mycket bra.