2017 Outlet Moncler Jacka Dam Rea Billiga Online

Posted by admin 14/11/2017 0 Comment(s)

Kall invasion, har det funnits vissa delar av snö, flickorna har också flyttat ut ur blankvapen --Moncler Jacka Dam för att kompensera kylan. Som en av de vintergarderob nödvändiga varor, efter alla snö dagar i vinden, är rock med ägg ingenting! Det viktigaste ögonblicket måste fortfarande ta itu med det för att skydda "liv" (varmt)! Fortsätt att prata om idag, hur man bär jacka till varm + stilig rätt?


Ner och ner längden på knäet kan trösta och värme helst båda. Denna längd har täckts av det mesta av din längd, är det bäst med leggings och höga klackar skor eller Jian Jie, eller lång Moncler dunjacka plus bomull stövlar, även om du är bröst ben är också mycket svårt att komma in i följande huvud.

 

Genom de olika gatu skytte olika modebloggare, moderedaktörer välja den mest Ny Blå And Vit Dam Moncler Jacka är kort stycke. I längden midjan och ner, vare sig med kjol eller byxor kan förlängas fysik, super känsla anda. De senaste två åren så populära som stora täcke Moncler dunjacka, linda två personer är inte ett problem, med en fullständig känsla av trygghet.


Detta Svart Moncler Logn Jacka Dam Rea Billiga Online antingen spendera Matsushita att bära med principen eller följa med "ingen typ" i slutet, en annan smak. Kan inte tänka på andra knep med färg och mönster stort väsen. Fokus är det bästa valet för enkel stil, så även mycket ljusa färger eller mönster kan hålla hoppet levande.

 


Var inte rädd för färg som greppa i rampljuset, är detta Köpa Svart Dam Moncler Waist Short Jacka för att njuta av närvaron av den konkava formen ah! Hur man tar är lekfullt Några speciella modeller är värt att ha: låtsas vara en kjol, låtsas vara ett täcke, låtsas vara en kimono, låtsas att du inte vet vad du är. Dessa typer av jackor fördel inte strikt hålla sig till den allmänna mixen, men i allmänhet den här jackan mindre benägna att betona kroppsform, kan lägga till sina egna bitar bälte.